Intrebari frecvente

Producatorul produsului meu nu e listat pe site. Imi puteti comanda produse de la el?

De cele mai multe ori incercam sa echivalam produsul si sa va oferim un produs din gama noastra cu aceleasi specificatii. Daca acest lucru nu este posibil incercam sa intermediem achizitionarea produsului de la producatorul dorit.

In cat timp sunt livrate produsele?

Produsele din stoc pleaca in aceeasi zi iar pentru produsele care nu se afla pe stoc incercam sa le aducem intrun termen cat mai rezonabil. Transportul extern este gratuit indiferent de valoare iar pe teritoriul romaniei este gratuit daca valoarea totala a comenzii fara tva este egala sau mai mare de 100€.

Care sunt conditiile optime de functionare ale produselor?

Fiecare produs are nevoie de anumite conditii de utilizare. Dar cea mai importanta conditie este ca aerul sa fie tratat. Ceea ce inseamna ca pe traseul instalatiei trebuie sa se regasesasca un filtru de aer (pentru praf, umezeala, alte reziduri) si un lubrificator (ungator). Defectarea produselor datorita impuritatilor din instalatie anuleaza garantia produsului.

Oferiti garantie pentru produsele livrate?

Produsele livrate au garantie 12 luni de la data facturarii, daca sunt respectate conditiile indicate de furnizor.

Codul nu mai este vizibil pe produsul meu. Se mai poate identifica?

De cele mai multe ori da. Avem nevoie doar de imaginea produsului si modul in care functioneaza si vom incerca sa identificam produsul si sa va oferim o alternativa.

Pastrati stocuri?

Da. Produsele uzuale sunt pe stoc. Incercam sa pastram cat mai multe produse pe stoc dar din pacate anumite produse pot fi livrate doar dupa ce au fost aduse pe import de la furnizor.

Aveti magazin de prezentare?

Din pacate in acest moment nu dispunem de un magazin de prezentare al produselor. Poate pe viitor vom oferi si aceasta varianta.