Purjor capat de retea automat cu plutitor seria ADW

Decantorul automat seria ADW se monteaza pe capetele de retea sau pe coborarile din retea astfel ca apa din instalatia de aer comprimat sa se adune in punctul cel mai jos. Plutitorul din pahar face ca descarcarea apei sa se realizeze automat fara a fi necesara interventia unui  operator

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Montat pe capete de retea sau coborari, purjorul automat seria ADW colecteaza apa ce s-a format pe instalatia de aer comprimat. Paharul purjorului automat ADW are capacitate mare, ceea ce inseamna mai putine descarcari si pierderi mai mici de aer. Acesta este realizat din policarbonat de inalta densitate cu protectie metalica care protejeaza paharul in cazul in care este lovit dar este si un element de siguranta in cazul in care din cauza unei cresteri mari de presiune (peste 15 bar) paharul colector se sparge.

Poate fi folosit si la temperaturi negative (-5°C)  cat timp nu apare inghetul si pana la max 70°C. Este disponibil cu alimentari de 3/8 sau 1/2 iar orificiul de purjare este un conector push-in de Ø10.

Cod comanda

Purjorul automat ADW este disponibil intr-o singura serie si este foarte usor de configurat si instalat.

Structura interna

La intrare in purjor, un filtru protejeaza paharul si restul componentelor de impuritatile mai mari ce pot fi transportate la viteze foarte mari de areul comprimat.

Dimensiuni

Avand doar 191mm inaltime purjorul poate fi instalat relativ usor si in spatii restranse cu mentiunea ca se recomanda ca apa purjata sa fie descarcata cu ajutorul unui furtun din poliamida sau poliuretan intr-o scurgere. Lasat fara furtun, purjorul, va imprastia un jet foarte puternic de apa la fiecare descarcare.

Montajul trebui sa fie vertical, perpendicular pe sol, iar conectorul push-in prin care se face descarcarea nu trebuie sa fie obturat.

Informații suplimentare

Brand

Coduri de produs uzuale

Fisa produs 3D