Ungator/Lubrificator pentru aer comprimat seria GAL

Noua generatia de ungatoare (lubrificatoare) pneumatice au fost redesenate, au 3 optiuni pentru materialul vasului si un sistem mai eficient de dozare a uleiului

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Ungatoarele (lubrificatoarele) pentru aer comprimat seria GAL sunt disponibile in 4 serii cu conexiuni 1/8 – 1/4 – 3/8 – 1/2 – 3/4 si G1. Debitul maxim este 12000L/min pentru seria 600 dar exista varianta mai compacte cu debite mai mici.

Ungatorul (lubrificatorul) se poate monta direct pe traseu folosind bratara de prindere cu care vine in echipat sau poate fi folosit ca piese da schimb intr-o unitate de preparare aer tripla seria GAC sau intr-o unitate de preparare aer dubla seria GAFC toate elementele din seria GA fiind modulare. Ungatorul (lubrificatorul)  se instaleaza in unitatea GAC  sau GAFC cu bratara sau cu unitati de prepare din alta serie sau de la alti producatori folosind un niplu de legatura.

Structura interna

Ungatorul:

  • reglarea debitului de ulei din ungator se realizeaza liniar pe o scala gradata
  • disponibil in functie de serie cu pahar din policarbonat, nilon sau metal. In standard paharul este din policarbonat cu protectie metalica (seriile: 200,300,400) sau metalic pentru seria 600. Pentru seria 600 este disponibila doar varianta cu pahar metalic
  • datoria constructiei ungatorul se poate umple cand este sub presiune si nu este necesara golirea instalatiei

Grafic debite

Debitul maxim la ungatoarelor (lubrificatoarelor pneumatice) este influentat de serie. Astfel ca in functie de necesarul de aer se poate dimensiona ungatorul (lubrificatorul)  de care e nevoie pentru a reduce costurile de mentenanta sau dezvoltare a unei aplicatii.

Dimensiuni

  • Ungatoarele (lubrificatoarele) pneumatice GAL seria 200 sunt disponibile in varianta cu filet G1/8 si G1/4
  • Ungatoarele (lubrificatoarele) pneumatice GAL seria 300 sunt disponibile in varianta cu filet G1/4, G3/8 si G1/2
  • Ungatoarele (lubrificatoarele) pneumatice GAL seria 400 sunt disponibile in varianta cu filet G3/8 si G1/2
  • Ungatoarele (lubrificatoarele) pneumatice GAL seria sunt disponibile in varianta cu filet G3/4 si G1

De exemplu ungatorul (lubrificatorul) GAL seria 300 cu filet de 1/4 are aceleasi cote de gabarit cu ungatorul (lubrificatorul) de G1/2, seria din care face parte ungatorul (lubrificatorul) stabileste dimensiunea totala si debitul maxim.

Pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra verificati debitul necesar si daca ungatorul incape in locul in care urmaza sa fie instalat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Informații suplimentare

Brand

Coduri de produs uzuale

Fisa produs 3D