Regulator de presiune mini seria SDR

Regulatoarele de presiune mini seria SDR sunt disponibile in doua variante constructive (seria 100 si 200) Fata de varianta clasica (regulator de presiune seria GAR) varianta mini are dimensiuni mai mici  dar si un cost mai mic, fiind recomandat pentru aplicatii cu spatiu restrans de montaj

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Design-ul compact al regulatoarelor de presiune mine seria SDR le face ideale pentru instalare in spatii restranse unde nu este necesara alta operatie de tratare a aerului (filtrare sau ungere) iar debitul de aer este mic (pana la 1000L/min)

Montarea se poate realiza pe un panou gratie piulitei de sub reglaj sau folosiind bratara inclusa in varianta standard. Mini-regulatorul se poate comanda si fara bratara

Specificatii

Disponibil in doua variante de reglaj:

  • presiune mica (low pressure) 0.3 – 4 bar
  • standard 0.5-9 bar

In functie de spatiul disponibil si debitul necesar se poate alege seria 100 (debit maxim 550 L/min) sau seria 200 cu debit maxim pana la 1000 L/min. Ambele disponibile in doua variante de conexiune:

  • M5 si G1/8 pentru seria 100
  • G1/8 si G1/4 pentru seria 200

Cod de comanda:

Mini regulatorul SDR se poate comanda in functie de aplicatie fara manometru si fara bratara de fixare. Varianta standard include bratara si manometrul iar in cazul in care acestea nu sunt necesare la formarea codului este necesar sa se indice ce anume nu se doreste.

Plaja de reglare standard este 0.5-9 bar dar la formarea codului se poate indica varianta low pressure 0.3-4 bar

Structura interna:

Realizate din aluminiu si poliacetal (POM) regulatoarele mini sunt foarte usoare

Grafic debit si presiune:

Presiunea de lucru si reglaj nu este influentata de seria  aleasa. Spre deosebire de presiune, debitul maxim este mai mic pentru seria 100. Astfel ca, in functie de necesarul de aer, se poate dimensiona unitatea de care e nevoie pentru a reduce costurile de mentenanta sau dezvoltare a unei aplicatii dar si pentru eficentizarea spatiului de montaj daca aplicatia permite montarea unei variante mai compacte.

Dimensiuni:

  • Regulatoare mini SDR seria 100 sunt disponibile in varianta cu filet M5 si G1/8
  • Regulatoare mini SDR seria 200 sunt disponibile in varianta cu filet G1/8 si G1/4

De exemplu regulatorul mini SDR seria 100 cu filet de M5 are aceleasi cote de gabarit cu regulatorul mini de G1/8, seria din care face parte regulatorul de presiune stabileste dimensiunea totala si debitul maxim.

Compatibilitate

Varianta mini nu se poate asambla intr-un sistem FRL complex G, GA sau GT folosiind bratarile de imbinare. Singura varianta disponibila fiind niplu egal sau redus de legatura astfel incat regulatorul sa poate fi inclus intr-o unitate tripla sau intr-un ansamblu format din alte elemente FRL:

Instructiuni de utilizare:

Pentru ca regulatorul sa functioneze corect acesta trebuie montat in sensul de curgere. Asta inseamna ca trebui respectat sensul de montaj indicat pe regulator. Pentru reglarea presiunii se ridica butonul de reglaj astfel incat sa se vada banda portocoalie si se va respecta directia de rotatie in functie de necesarul aplicatiei (daca dorim sa crestem sau sa scadem presiunea la iesire din regulator).

Dupa ce regulatorul a fost setat la presiunea dorita butonul se apasa astfel incat se blocheaza si nu poate fi modificat accidental sau presiunea la iesire sa se modice din cauza vibratiilor.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Informații suplimentare

Brand

Coduri de produs uzuale

Fisa produs 3D