Filtru aer comprimat cu pujare seria GAF

Generatia nou de filtre GAF vine cu 3 optiuni pentru vasul decantor si doua optiuni de purjare automata si semi-automata cu optiunea pentru purjare manuala.

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Filtrele pentru aer comprimat cu purjare seria GAF sunt disponibile in 4 serii cu conexiuni 1/8 – 1/4 – 3/8 – 1/2 – 3/4 si G1. Debitul maxim este 12000L/min pentru seria 600 dar exista varianta mai compacte cu debite mai mici.

Filtrul cu decantor se poate monta direct pe traseu folosind bratara de prindere cu care vine in echipat sau poate fi folosit ca piesa de schimb intr-o unitate de preparare aer tripla seria GAC  toate elementele din seria GA fiind modulare. Filtrul  se instaleaza in unitatea GAC cu bratara sau cu unitati de prepare din alta serie sau de la alti producatori folosind un niplu de legatura.

Structura interna:

Filtrul: 

  • disponibil in functie de serie cu pahar din policarbonat, nylon sau metal. In standard paharul este din policabonat cu protectie metalica (seriile: 200,300,400) sau metalic pentru seria 600. Pentru seria 600 este disponibila doar varianta cu pahar metalic
  • cartusul de filtrare este disponibil in varianta standard de 40µ sau 5µ daca este specificat
  • purjare standard semi-automata cu optiunea de descarcare manuala la nevoie sau automata

Grafic debite

Spre deosebire de presiune, debitul maxim la filtrelor ese influentat de serie. Astfel ca in functie de necesarul de aer se poate dimensiona filtrul de care e nevoie pentru a reduce costurile de mentenanta sau dezvoltare a unei aplicatii

Dimensiuni

  • Filtrele pentru aer comprimat cu decantor GAF seria 200 sunt disponibile in varianta cu filet G1/8 si G1/4
  • Filtrele pentru aer comprimat cu decantor GAF seria 300 sunt disponibile in varianta cu filet G1/4, G3/8 si G1/2
  • Filtrele pentru aer comprimat cu decantor GAF seria 400 sunt disponibile in varianta cu filet G3/8 si G1/2
  • Filtrele pentru aer comprimat cu decantor GAF seria sunt disponibile in varianta cu filet G3/4 si G1

De exemplu filtrul pentru aer comprimat  GAF seria 300 cu filet de 1/4 are aceleasi cote de gabarit cu filtrul de G1/2, seria din care face parte ungatorul (lubrificatorul) stabileste dimensiunea totala si debitul maxim.

Pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra verificati debitul necesar si daca filtrul incape in locul in care urmaza sa fie instalat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Informații suplimentare

Brand

Coduri de produs uzuale

Fisa produs 3D