Ghidaje liniare mini LRM5/7/912/15

Ghidaje liniare formate din sine si carucioare cu bile (patine) mini. Disponibile in varianta combinata sina plus carucior sau ca produse independente interschimbabile cu respectarea gradului de acuratete si pretensionare.

Cunoscute ca si linear guides sau ghidaje liniare miniatutra, aceste echipamente sunt de departe cea mai potrivita solutie pentru echipamentele industriale unde miniaturizarea este obligatorie

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa
Categorie:

Descriere

Ghidajele liniare in miniatura au 2 randuri de recirculare a bilelor iar zona de contact in 4 puncte formeaza un arc Gotic usor si compact ideal pentru sarcini radiale (perpendiculare pe calea de rulare a sinei, sus/jos). Ghidajele liniare cu arc gotic nu sunt recomandate pt aplicatii cu sarcini lateralte (stanga/dreapta).

Formare cod carucior/patina LRM

Carucioarele pentru unitati de ghidare mini sunt disponibile in 2 lungimi: standard (cu 4 suruburi de fixare) si scurte (cu 2 gauri de fixare) in forma patrata. Variante de carucior lat, cu flanse nu este disponibila pentru acetasa varianta.

In functie de aplicatia dumneavoastra, caruciorul se poate comanda cu acuratete standard sau ridicata, dar si cu sau fara pretensionare.

Obs. cand se comanda un carucior pentru o aplicatie existenta, trebuie respectata pretensionarea.

Sina ghidaje liniare

Dimensiunea standard a sinei este cuprinsa intre 985 si 995mm, dar poate fi comandata si la lungimi dedicate, plus customizare suplimentara cu acuratete ridicata. Pe langa lungime, se mai poate specifica si distanta pana la centrul primei gauri de fixare a sinei. In standard, aceasta este cuprinsa intre 5 si 15mm, dar poate fi si mai mare. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati sau sa descarcati fisa tehnica.

Cote de gabarit ghidaje liniare mini LRM

Fisa tehnica ghidaje liniare mini LRM

Download

Descarca fisa tehnica pentru ghidaje liniare mini LRM

S-ar putea să-ți placă și…