Ghidaje liniare heavy load LSH 15/20/25/30/35

Ghidaje liniare formate din sine si carucioare cu bile (patine) heavy load compatibile cu seriile HG, MSA si HSR. Disponibile in varianta combinata sina plus carucior sau ca produse independente interschimbabile cu respectarea gradului de acuratete si pretensionare.

Cunoscute ca si linear guides sau ghidaje liniare profilate, aceste echipamente sunt de departe cea mai potrivita solutie pentru echipamentele industriale care prin natura aplicatiei trebuie sa reziste la forte mai mari

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Ghidajele liniare seria LSD (sau ghidaje liniare low profile) sunt nelipsite din aplicatiile industriale care necesita o miscare liniara stabila, de inalta precizie sub actuinea un forte radiale si axiale mari.
Autoaliniere
Designul in X (45°-45°) al sinei asigura autoalinierea. Posibilele mici erori de aliniere de pe suprafata de montare sunt eliminate datorita designului in X, asigurandu-se o miscare liniara de inalta precizie, lina si stabila.
Gabarit redus, rigiditate mare si distributie a sarcinii in toate cele 4 directii
Multumita unghiului de contact de 45°, toate cele 4 randuri de bile fac contactul ideal cu sina in 2 puncte, ceea ce asigura o rezistenta sporita a ghidajului la fortele radiale/axiale si face ca acesta sa suporte incarcari egale din/in toate directiile (sus/jos/stanga/dreapta).
Interschimbabile
Controlul strict al procesului de fabricatie asigura acuratetea dimensionala. Sistemul de retinere al bilelor previne caderea acestora cand se realizeaza interventii asupra sistemului liniar. Carucioarele si patinele sunt interschimbabile daca se respecta pretensionarea si acuratetea caruciorului/sinei.

Formare cod carucior/patina heay load

Carucioarele pentru unitati de ghidare heavy load sunt disponibile in 2 lungimi: standard (cu 4 suruburi de fixare) si scurte (cu 2 gauri de fixare). Ambele lungimi pot fi comandate in varianta clasica (patrata) sau in varianta lata cu flanse. Variantele cu flanse au gaurile de fixare filetate sau patrunse. Varianta patrata, indiferent daca e varianta clasica sau scurta, are gaurile de fixare filetate.

caruciore ghidaje liniare heavy load

In functie de aplicatia dumneavoastra, caruciorul se poate comanda cu acuratete standard sau ridicata, dar si cu sau fara pretensionare.

Obs. cand se comanda un carucior pentru o aplicatie existenta, trebuie respectata pretensionarea.

Sina ghidaje liniare

Dimensiunea standard a sinei este 4m, dar poate fi comandata si la lungimi dedicate, plus customizare suplimentara. Pe langa gradul de acuratete, lungime, se mai poate specifica si distanta pana la centrul primei gauri de fixare a sinei. In standard, aceasta este 20mm, dar poate fi si mai mare. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati sau sa descarcati fisa tehnica.

Formare cod sina ghidaj liniar heavy duty LSH15, LSD20, LSH25, LSH30, LSH35

Cote de gabarit sine plus carucioare/patine patrate

Cote de gabarit sine plus carucioare/patine late cu flanse si gauri de fixare filetate

Cote de gabarit sine plus carucioare/patine late cu flanse si gauri de fixare patrunse

Informații suplimentare

Brand

Fisa produs 3D

Configurare 3D pentru carucioare, sine sau ansamblu format din sina si carucioare Heavy load

Ghidake liniare Heavy load LSH

Download

Descarca fisa tehnica ghidaje liniare Heavy load LSH

S-ar putea să-ți placă și…