Valva pornire usoara cilindru soft-start MV50

Valvele soft-start mai sunt cunoscute si ca valve pornire usoara sau valve cu pornire lenta. Montata pe un cilindru, o valva pornire usoara creste confortul operatorului si reduce riscul de accidente.

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Valvele soft-start mai sunt cunoscute si ca valve pornire usoara sau valve cu pornire lenta. Acestea au rolul de a impiedica loviturile puternice care apar in momentul in care o instalatie este realimentata cu aer dupa ce s-a intervenit pentru lucrari de mentenata sau modificari. In mod uzual, dupa grupul de preparare se monteaza valve soft/start care asigura presurizarea progresiva a intregii instalatii.
Pentru situatii in care aceasta masura nu este necesara si se doreste evitarea acestui eveniment neplacut doar local, pe unul sau mai multi cilindri, exista o valva pneumatica ce se poate monta direct pe cilindru, viteza cu care aceasta se deschide fiind reglabila

Principiu de functionare

Montata direct pe alimentarile cilindrului, valva pornire usoara va permite alimentarea graduala a cilindrului si va impiedica lovirea violenta cand acesta este represurizat fara o astfel de conexiune. Valva soft/start are un reglaj care permite deschiderea graduala pana la presiunea de lucru, iar apoi va permite aerului sa circule liber.

Dimensiuni

Debit

Structura interna

Realizate din alama nichelata, cu arc din inox si etansare NBR si PU, se folosesc cu aer comprimat tratat printr-un filtru, regulator si ungator. O-ringul pentru etansarea pe cilindru este realizat din poliamida PA6

Informații suplimentare

Brand

Coduri de produs uzuale

MV50 00 14 Valva pornire usoara cilindru – MV50 – FI/FE G1/4
MV50 00 38 Valva pornire usoara cilindru – MV50 – FI/FE G3/8
MV50 00 12 Valva pornire usoara cilindru – MV50 – FI/FE G1/2

Fisa tehnica

Download

Descarca fisa tehnica valva pornire usoara

S-ar putea să-ți placă și…