Kit de reparatie cilindri (garnituri)

Pentru repararea cilindrilor pneumatici Airtac, furnizam kit de reparatie cilindri care contine toate garniturile necesare inclusiv garniturile de pe piston si raclorul

Peste 14 ani de experienta in domeniu!

  • Check Mark Promptitudine, raspunsuri si solutii rapide!
  • Check Mark Livrare rapida - predare curier in aceeasi zi!
  • Check Mark Baza de date (fise tehnice) complexa

Descriere

Cilindrii pneumatici pot fi reparati foarte usor folosind un kit de reparatie pentru cilindri. Inlocuirea garniturilor se face relativ usor, fara a fi nevoie de echipament specializat. Inainte de inlocuirea garniturilor, interiorul cilindrului trebuie verificat pentru ca inlocuirea kitului de garnituri intr-un cilindru afectat poate inseamna doar pierdere de timp si bani.

Pentru ca un cilindru sa poata fi reparat, prin inlocuirea garniturilor, camasa nu trebuie sa fie zgaraiata la interior, tija trebuie sa fie drepta si fara urme de uzura pronuntate. Din pacate, exista si cateva serii de cilindri incapsulati care nu pot fi reparati deoarce nu pot fi desfacuti. Ex. cilindri rotunzi ISO6432 seria MI sau orice alta varianta incapsulata.

Cilindrii patrati, compacti, indiferent ca e vorba de varianta ISO sau non-iso, in mare parte pot fi reparati cu un cost foarte scazut prin inlocuirea kit-ului de garnituri.

Dupa identificarea zonei afectate, la tija, piston sau ambele, cilindrul trebuie desfacut. Pentru cilindrlu cu o singura tija, este suficient sa se desfaca capacul din fata (cel cu tija). Acesta poate fi prins de corpul cilindrului cu suruburi sau cu o clema de siguranta (seeger) in cazul cilindrilor compacti seria ACQ

Pistonul nu trebuie desfacut de pe tija pentru inlocuirea garniturilor. Inainte de asamblare, se verifica daca garniturile sunt corect pozitionate, iar tija si camasa se curata cu o carpa uscata sau servetele. Ideal ar fi ca interiorul camasii sa fie suflat cu un pistol pentru a elimina orice sansa ca in interiorul cilindrului sa patrunda span sau mizerie, ceea ce poate duce la zgarierea camasii pe interior. In lipsa acestei operatiuni, o reparatie ulterioara poate fi mult mai dificila sau imposibila.

kit reparatie cilindri pneumatici

Atentie.

Verificati cu atentie interiorul camasii si pistonul de orice depuneri care pot afecta camasa sau tija prin frecari repetate.

Servicii

La cerere, oferim serviciu de reparatie cilindri pneumatici, va invitam sa ne contactati pentru detalii.

Serii de cilindri Airtac ce pot fi reparati